Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çevre ve Şehircilik Müdürü Gökçek Edremit'te

Çevre ve Şehircilik Müdürü Gökçek Edremit

Çevre Şehircilik Balıkesir İl Müdürü Mehmet Gökçek Edremit Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çevre Şehircilik Balıkesir İl Müdürü Mehmet Gökçek Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ile görüşen Gökçek, Belediye Başkanı Kamil Saka’ya geçtiğimiz günlerde yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Çevre Şehircilik Bakanlığı Balıkesir İl Müdürü Mehmet Gökçek, beraberinde Şube Müdürü Erdal Celep ile birlikte Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bir dizi toplantı ve görüşme için Edremit’e gelen Çevre Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek’i, Edremit Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş konuk etti.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan toplantıda, İl Müdürü Gökçek, Belediye Başkanı Kamil Saka’nın konutuna yönelik saldırı nedeniyle de geçmiş olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, öncelikle Belediye Başkanı Kamil Saka’nın selamlarını ilettiğini belirterek, Balıkesir Çevre Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek ve Şube Müdürü Erdal Celep’e ziyaret nedeniyle teşekkür etti.
Bilindiği gibi, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye hizmetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da bulunuyor.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false